30 Kasım 2011 Çarşamba

Fatmagül’ün Suçu Ne 52. Bölüm

Yaşaranlar Kerim baskısı kırmak ve Fatmagül'ün yönelik bir basın açıklaması yapmak istedi. Yaşaranların bozuyor sessizliği, bu süreç iddiaları dahil, gazetecilerin daha fazla dikkat çekiyor. Her dakika, bazı gazeteciler, Fatmagül dolaşmaya başladı, sadece Yaşaranların hava oluşturur yaratmak istedik.
Kimler iz Asu'nun Mustafa, Asu'yu ev ve istikrarlı geri dönmek için ikna etti. Ancak, Mustafa karşı bu sefer Fahrettin vardır. Bir tür kendi kendini teselli Nil sonra her toparlayamayan Erdoğan, alkol, öfke büyür. Yaşaranlar Fatmagül gerçekleri bilen herkes susturmaya çalışıyor durumda, Erdoğan, halkın bir yenisini daha ekleyecektir.
Fatmagül’ün Suçu Ne
Karim Avustralya'ya dönmeden önce, babası doğru bir adım atar. Bununla beraber, büyük bir boşluk, babası, Kerim engel affet bir kez oluşturulur. Fatmagül ulaşana kadar basın malzemeleri Yaşaranların, daha fazla büyüyecek. Fatmagül'ün Kur'an ve yükselen soru işaretleri geçmişi, nefes olarak her ikisi için de yer yoktur. Her şeyden önce, bir süre için kurtulmak için tek çözüm yolu, Fatmagül ve Kerim olacaktır

Hiç yorum yok: