30 Kasım 2011 Çarşamba

Keşanlı Ali Destanı 1. Bölüm

Oyuncular
YAZAN:
HALDUNTANER

MÜZİK:
YALÇIN TURA

YAPIM ŞİRKETİ:
D YAPIM

GENEL KOORDİNATÖR:
ÖZGEŞEN

DRAMALAR DİREKTÖRÜ :
E.AYŞE DURMAZ

YÖNETMEN:
ÇAĞAN IRMAK

SENARYO:
ÖZEN YULA-ÖZLEM HAVUZLU


UYGULAYICIYAPIMCI:
EMEL SAKARYA AKSOY

ÖZGÜN MÜZİK:
ARIA (BORA EBOĞLU,CENGİZ ONURAL,CENK ERDOĞAN,CEYDA PİRALİ)

GÖRÜNTÜYÖNETMENİ VE 2. YÖNETMEN:
SELAHATTİN SANCAKLI

SANATYÖNETMENİ:
MURAT GÜNEY

DANIŞMAN
:
GÖKHAN AKÇURA

PLATO DEKOR UYGULAMA:
HAKAN YARKIN

KOSTÜMTASARIM:
NESRİN AYAZ



OYUNCULAR:

Nejat İşler(
Keşanlı Ali), Belçim Bilgin(Zilha), HaleAkınlı(Hasibe),
MihribanEr
(Şerif Abla),
Şamil Kafkas
(İzmarit Nuri) ,
TuğrulTülek
(Sipsi Selim),
Algı Eke
(Fehime),
Selin İşcan
(Suzan), Ayberk Pekcan(Teke Kazım),
Burcu Salihoğlu
(Fadime),
Beyti Engin
(Çakal Rüstem),
S.Devrim Yakut
(Rukiye),
Hülya Gülşen Irmak
(Melahat),
Semah Tuğsel
(Raziye), Ezgi Tombul(Ayfer),
Meltem Savcı
(Nezahat),
Nuri Gökaşan
(Hulusi Bey). Hülya Böceklioğlu(İffet Hanım), Ali Rıza Kubilay( Tetik Necmi), Yıldırım Gücük(Şipşak Rasih) Murat Kılıç (Macuncu Rıza),Barış Aydın(Kemal), Kosta Kortidis(Titrek Ekrem) ve
Yavuz Sepetçi
(Çamur İhsan) ve
TurgutTunçalp
(Manyak Cafer)
İstanbul 1959 .. Hikaye kenarmahallede Sineklidağ adlı gider. Keşanlı bir genç adamın anne ile konuşun. Bir çocukluk Zilha yalnız yaşayan amcası aşıktır. Zilha Ali ile aşk değil, aynı zamanda bir tür kader, bunlar bir araya getirmek.

Ali, bir çok spendy olup olmadığını gelinin İhsan Çamur Zilha'nın dolambaçlı amcası dayısından Zilha'yı istedim orduya döndü. Ali, birlikte Zilha'yla gereken para kazanmak için yollar arıyor. İhsan ile iyi bir talip Zilha'ya Sipsi'nin çamur. Çakal, Rüstem ve Thomas çeteleşmesinin Kazım kalp mahallede Crazy Cafer kamış, onlara yakın olan bir isim. Planlı ve kalıntıları üzerine kamış Cafer Çılgın Ali cinayeti tarafından yaptırılmıştır. Ayrıca, Ali çamur İhsan Zilha'nın amcasının çeyiz miktarda göze alamaz kişi öldü. Böylece katil Ali olduğu şüpheleri ve hapse Ali masum gitmek güçlendirdi.

Ali ezilmiş edilmiştir hapishane deneyimi sesinizi yükseltmeyin, saygınlık halkının kendisine yapılan bir etraflarındakileri adaletsizlikler kıran tarafından kazanılan biri olduğunu anlar ve yeni bir kişilik kazanmak için bir son vermek. Ali Ali şimdi görkemli bir ödeme değildir. Aka hapis mahalleye kadar yürüdü. Mahallede adaletsizlikler, halkın ezilmesine karşı bir kahraman arama hapishaneden çıkmak için bekliyor. Umut herkes aşağıdaki Ali'nin dörtte varış yaşamıştır. Ali artık eskisi kadar ilginç değildir.Karşısında sürekli Rusty Thomas Çakal ile kesişen insanların Tribute to Kazım vardır. Zilha'sı diğer tarafta amcasının katil aşık. Sineklidağ'da mi yeni bir düzen kurmaya çalışırken Ali'nin inandırıcı seviyor?Eski günlerde naif kavuşabilecek aşkına mı?

Hiç yorum yok: